'Ik wil geen coronaprik!' Remy Bonjasky klaar met maatregelen Nieuws
Nieuws

'Ik wil geen coronaprik!' Remy Bonjasky klaar met maatregelen

'Ik wil geen coronaprik!' Remy Bonjasky klaar met maatregelen

Remy Bonjasky, K-1 legende en sportschoolhouder is het meer dan zat. De nieuwe coronamaatregelen zijn de ex topkickbokser een doorn in het oog. Zelf wil hij niet gevaccineerd worden en gezonder leven zou meer voorop moeten staan.

Tijdens het programma 'Jinek ' van gisteravond werd flink gediscuteerd over de nieuwe corona maatregelen die eerder deze week werden aangekondigd. Ook Bonjasky zat aan tafel en deelde zijn mening over de huidige situatie.

,,Ik vindt het allemaal heel moeilijk om te zien. We zijn nu twee jaar bezig. Vanaf het begin is er in mijn ogen niet genoeg gedaan", zegt Bonjasky die een eigen sportschool runt. ,,Naar de niet gevaccineerde mensen wordt nu al met het vingertje gewezen, zo van jullie zijn de schuld."

Slap geouwehoer

Bonjasky zegt dat er veel meer op gezonder leven gericht moet worden. ,,Er zitten hier vaak mensen met witte jasjes die zullen nooit een zeggen ga gezonder leven, eet minder vet of ga minder roken", vervolgt Bonjasky. die zelf niet gevaccineerd is en dit ook niet wil.

KIJK HIER DE AFLEVERING VAN JINEK MET REMY BONJASKY

,,Het prikken alleen is niet genoeg. Ik ben al mijn leven lang bezig gezond te blijven en wordt er moe van als mensen zeggen, foei foei het is jouw schuld. Bonjasky die naast zijn sportschool ook een publieke functie heeft en veel op tv is, laat zich soms meerdere keren testen. Maar een vaccinatie ziet hij niet zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws