'Ik stop er mee!' UFC-Kampioen Ngannou pikt het niet meer
Home / Nieuws / ‘Ik stop er mee!’ UFC-Kampioen Ngannou pikt het niet meer

‘Ik stop er mee!’ UFC-Kampioen Ngannou pikt het niet meer

'Ik stop er mee!' UFC-Kampioen Ngannou pikt het niet meer

Francis Ngannou, UFC zwaargewicht kampioen is er klaar mee. Ngannou zal niet meer vechten onder de voorwaarden van zijn bestaande contract.

Als Ngannou zijn titel behoudt tegen Ciryl Gane op 22 januari zal de UFC flink wat water bij de wijn moeten doen. Zeker nu blijkt dat zijn aartsrivaal meer betaald krijgt dan de grote kampioen zelf. Als hij niet meer betaald krijgt kan de UFC de boom in wat de Fransman betreft (lees verder onder video).

,,Ik stop met vechten voor $ 500.000, $ 600.000″, zei hij tegen Brett Okamoto van ESPN. ,,Dat is voorbij. Ik heb dit gevecht aangenomen om persoonlijke redenen. Ook omdat ik er zeker van wil zijn dat ik kan zeggen dat ik de acht gevechten heb voltooid op mijn contract. “

Onder spanning

Ngannou en de UFC staan ​​al maanden op gespannen voet tijdens de contractonderhandelingen voor een nieuwe samenwerking. De 35-jarige werd een van de topsterren in de organisatie in maart 2021 toen hij Stipe Miocic knock-out sloeg om de titel te winnen.

De Fransman is klaar om zijn deal van acht gevechten af ​​te ronden bij UFC 270. Ngannou herhaalde dat elk nieuw contract dat hij tekent, hem in staat moet stellen om in een boksring te vechten terwijl hij zijn carrière in de kooi voortzet.

Bekijk ook

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

Een Russische MMA-vechter deed een vies trucje

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page