'Ik stop er mee'! Jake Paul kondigt bokspensioen aan (video)
Home / Nieuws / ‘Ik stop er mee’! Jake Paul kondigt bokspensioen aan (video)

‘Ik stop er mee’! Jake Paul kondigt bokspensioen aan (video)

Jake Paul heeft beweerd dat hij zijn bokshandschoenen aan de wilgen heeft gehangen. Gisteren won de YouTuber een bokswedstrijd van voormalig UFC’er Tyron Woodley. Nu zegt Paul er dus mee te zijn gestopt.

Het twitter bericht van Paul doet denken aan de aankondigingen van UFC-ster Conor McGregor die ook meerdere keren claimde met pensioen te zijn. Paul won zondag zijn vierde professionele gevecht toen hij voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley versloeg door middel van een split decision.

Tuurlijk….

Sinds de overwinning vroegen velen zich af wat de volgende stap zou zijn voor Paul, uitdagingen volgde al maar de onbezonnen YouTuber die bokser is geworden, heeft gezegd dat hij met pensioen is. ,,Bijgewerkte status, gepensioneerde bokser”, schreef Jake Paul op Twitter.

Hoewel Jake Paul zegt gestopt te zijn, is het hoogst onwaarschijnlijk dat hij zich daaraan zal houden. Hij is een rijzende ster in de vechtsport en ongeacht met wie hij te maken krijgt in zijn volgende gevecht, het zal groot worden. Er zijn genoeg vechtsport atleten van tijd tot tijd met pensioen gaan en het niet menen, zoals McGregor. Alles om de spanning er in te houden.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page