'Ik stop er mee'! Jake Paul kondigt bokspensioen aan (video) Nieuws
Nieuws

'Ik stop er mee'! Jake Paul kondigt bokspensioen aan (video)

'Ik stop er mee'! Jake Paul kondigt bokspensioen aan (video)

Jake Paul heeft beweerd dat hij zijn bokshandschoenen aan de wilgen heeft gehangen. Gisteren won de YouTuber een bokswedstrijd van voormalig UFC'er Tyron Woodley. Nu zegt Paul er dus mee te zijn gestopt.

Het twitter bericht van Paul doet denken aan de aankondigingen van UFC-ster Conor McGregor die ook meerdere keren claimde met pensioen te zijn. Paul won zondag zijn vierde professionele gevecht toen hij voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley versloeg door middel van een split decision.

Tuurlijk....

Sinds de overwinning vroegen velen zich af wat de volgende stap zou zijn voor Paul, uitdagingen volgde al maar de onbezonnen YouTuber die bokser is geworden, heeft gezegd dat hij met pensioen is. ,,Bijgewerkte status, gepensioneerde bokser", schreef Jake Paul op Twitter.

Hoewel Jake Paul zegt gestopt te zijn, is het hoogst onwaarschijnlijk dat hij zich daaraan zal houden. Hij is een rijzende ster in de vechtsport en ongeacht met wie hij te maken krijgt in zijn volgende gevecht, het zal groot worden. Er zijn genoeg vechtsport atleten van tijd tot tijd met pensioen gaan en het niet menen, zoals McGregor. Alles om de spanning er in te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws