'Ik snap dat mensen sterven': UFC-kampioen over Covid-19 besmetting Nieuws
Nieuws

'Ik snap dat mensen sterven': UFC-kampioen over Covid-19 besmetting

'Ik snap dat mensen sterven': UFC-kampioen over Covid-19 besmetting

Alexander Volkanovski gaf details over zijn besmetting met COVID-19 en de heftige longontsteking die een ziekenhuisopname noodzakelijk maakte: 'Je kunt zien hoe mensen overlijden'.

De UFC-vedergewicht kampioen Volkanovski werd in het ziekenhuis opgenomen met COVID-19-longontsteking, nadat hij het virus dagen voor zijn geplande titelverdediging tegen Brian Ortega op 27 maart, tijdens UFC 260 in Las Vegas had opgelopen.

Verschrikkelijk

Eerst had Volkanovski milde klachten en verbleef de 32-jarige kampioen aanvankelijk in quarantaine in het gasthotel in Las Vegas. Echter moest de Australiër naar het ziekenhuis omdat zijn toestand verslechterde. Wat Volkanovski daar zag zal hem voor altijd bij blijven.

Zo verteld de vechter hoe slecht hij er aan toe was. ,,Dit hele COVID-gedoe is geen grap", zei Volkanovski. ,,Daarom wilde ik deze video maken. Nogmaals, iedereen zal zijn gedachten hebben, maar veel mensen vroegen me hoe het was om symptomen te krijgen, en nu zijn jullie je ervan bewust. "

"Ik denk dat als ik ongezond was, ik misschien andere problemen zou hebben, en je kunt zien hoe mensen overlijden en dat soort dingen. Dit is nogal ernstig."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws