'Ik sla zijn kop in!' UFC-Baas mikpunt vader Tyson Fury Nieuws
Nieuws

'Ik sla zijn kop in!' UFC-Baas mikpunt vader Tyson Fury

'Ik sla zijn kop in!' UFC-Baas mikpunt vader Tyson Fury

John Fury springt in de bres voor zijn zoon en bokskoning Tyson. Fury Senior dreigt UFC-Baas Dana White een pak slaag te geven, als deze zijn mond niet houdt.

In de familie Fury zijn ze flink van de tongriem gesneden. Fury senior zegt in niet mis te verstane woorden dat White beter zijn mond kan houden. White zegt niet te snappen dat een aantal van zijn UFC-vechters met Fury de ring in willen, waaronder kampioen Francis Ngannou.

Hij moet zijn bek houden

,,Hij moet zijn bek houden over mijn zoon, wie is Dana White om zo over mijn zoon te praten", zegt John Fury. ,,Zet mij tegenover hem in de ring, dan sla ik zijn kop in." Vader Fury meent wat hij zegt en als oud-bokser die ook met de blote vuist knokte kan hij zijn woorden kracht bij zetten.

Voorlopig zal het voor zoon Tyson geen gevecht worden met welke UFC-vechter dan ook. Afgelopen nacht zette Dillian Whyte zijn krabbel op het contract om Fury junior uit te dagen. De twee zullen in april de ring in gaan, als Fury zijn WBC-titel verdedigt tegen zijn landgenoot Whyte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws