'Ik sla zijn kop eraf!' Engste man op aarde: Gevecht 100% zeker Nieuws
Nieuws

'Ik sla zijn kop eraf!' Engste man op aarde: Gevecht 100% zeker

'Ik sla zijn kop eraf!' Engste man op aarde: Gevecht 100% zeker

Martyn Ford, beter bekend als de engste man op aarde is er klaar voor. Hij gaat het hoofd van zijn rivaal de Iraanse Hulk eraf slaan. Op Instagram zegt de Brit dat het gevecht 100% aan is.

Voor Ford is het gevecht geen spelletje en beloofd hij harde actie, ook neemt de Brit het persoonlijk en is klaar om tegen Sajjad Gharibi bijgenaamd de Iraanse Hulk te knokken. Locatie The 02 Arena Londen op 2 april (lees verder onder Insta post).

,,Het is 100% aan, het is allemaal ondertekend, verzegeld en klaar om te gaan ….. Ik heb absoluut geen idee wat hij doet, maar ik zal dit zeggen … ik ben aan het trainen, klaar om zijn kop eraf te halen.", schrijft Ford gisteren op zijn Instagram.

Geen genade

,,Mentaal en fysiek zal ik klaar zijn om absoluut te exploderen. Ik voel me eigenlijk een beetje bezorgd en bezorgd over wat er zou kunnen gebeuren, MAAR kom in april, dit is een gevecht en ik zal geen sympathie voelen."

Ford die zegt samen met Rico Verhoeven te gaan trainen zegt voor de knock-out te gaan: ,,Ik train om te WINNEN, train voor KO, train om mensen te imponeren en te choqueren. De overwinning is in mijn ogen onvermijdelijk, MAAR hoe ik win is wat me motiveert om elke dag harder te werken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws