'Ik sla je verrot'! Vechter gaat rivaal kapot meppen (video)
Home / Nieuws / ‘Ik sla je verrot’! Vechter gaat rivaal kapot meppen (video)

‘Ik sla je verrot’! Vechter gaat rivaal kapot meppen (video)

Muhammad Mokaev duwde zijn tegenstander voor vanavond Blaine O’Driscoll bruut van zich af tijdens hun oog in oog momentje gisteren. De twee knokken vanavond tegen elkaar tijdens BRAVE CF 54 in Konin, Polen. Gelegen op ongeveer 180 km afstand van de hoofdstad Warschau.

Tweevoudig IMMAF junior wereldkampioen Mokaev ontmoet O’Driscoll in het BRAVE CF 54 co-main event vanavond. De ongeslagen rijzende ster was het er niet mee eens dat O’Driscoll in zijn gezicht terecht kwam.

Dat wordt matten

De boel raakte liep flink uit de hand toen twee van Europa’s beste vecht talenten oog in oog kwamen te staan. Toen de twee vechter letterlijk hoofd aan hoofd kwamen te staan, duwde Mokaev rivaal O’Driscoll agressief van zich en werden de twee onmiddellijk gescheiden.

Als dit incident een voorproefje is van wat de fans vanavond kunnen verwachten als Mokaev en O’Driscoll tegen elkaar gaan knokken. Dan staat er een waar vuurgevecht op stapel. Mokaev beloofd alvast O’Driscoll in elkaar te meppen; ,,Ik sla je verrot,” belooft hij O’Driscoll.

Bekijk ook

Rico’s geheim: ‘Hierdoor win ik altijd en van iedereen’

Rico Verhoeven is de afgelopen weken wereldnieuws

Rico: ‘Ik bleef slaan maar hij sloeg niet terug’ (video)

Rico Verhoeven is de beste zwaargewicht kickbokser ter wereld,

UFC-veteraan (49) Brian Gassaway overleden! ‘Tot ziens vriend’

Brian Gassaway is op 49-jarige leeftijd overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page