'Ik sla je verrot'! Vechter gaat rivaal kapot meppen (video) Nieuws
Nieuws

'Ik sla je verrot'! Vechter gaat rivaal kapot meppen (video)

'Ik sla je verrot'! Vechter gaat rivaal kapot meppen (video)

Muhammad Mokaev duwde zijn tegenstander voor vanavond Blaine O'Driscoll bruut van zich af tijdens hun oog in oog momentje gisteren. De twee knokken vanavond tegen elkaar tijdens BRAVE CF 54 in Konin, Polen. Gelegen op ongeveer 180 km afstand van de hoofdstad Warschau.

Tweevoudig IMMAF junior wereldkampioen Mokaev ontmoet O'Driscoll in het BRAVE CF 54 co-main event vanavond. De ongeslagen rijzende ster was het er niet mee eens dat O'Driscoll in zijn gezicht terecht kwam.

Dat wordt matten

De boel raakte liep flink uit de hand toen twee van Europa's beste vecht talenten oog in oog kwamen te staan. Toen de twee vechter letterlijk hoofd aan hoofd kwamen te staan, duwde Mokaev rivaal O'Driscoll agressief van zich en werden de twee onmiddellijk gescheiden.

Als dit incident een voorproefje is van wat de fans vanavond kunnen verwachten als Mokaev en O'Driscoll tegen elkaar gaan knokken. Dan staat er een waar vuurgevecht op stapel. Mokaev beloofd alvast O'Driscoll in elkaar te meppen; ,,Ik sla je verrot," belooft hij O'Driscoll.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws