'Ik sla hem neer!' Rico uitgedaagd door sterkste man van Nederland Nieuws
Nieuws

'Ik sla hem neer!' Rico uitgedaagd door sterkste man van Nederland

'Ik sla hem neer!' Rico uitgedaagd door sterkste man van Nederland

Kelvin de Ruiter, sterkste man van Nederland wil de kickboksring in tegen Rico Verhoeven. De krachtpatser daagt dan ook de Glory kampioen uit tot een gevecht.

Tijdens het tv-programma Beau gisteravond daagde De Ruiter de Glory zwaargewicht kampioen Rico uit. „Ik sla hem neer, zegt De Ruiter tegen Beau die het niet zo'n goed idee vindt. „Ja, denk je dat echt?”, aldus Beau die vindt dat De Ruiter voorzichtig moet zijn.

Incassering vermogen

„Ik wil heel graag met hem de ring in en daag hem uit. Ik kan een hoop incasseren en ik weet dat ik heel hard kan slaan." De Ruiter zegt een aantal keer met Glory contact te hebben gezocht. Echter geven deze niet thuis, wat de sterkste man niet lekker zit (lees verder onder video).

Beau doet een duit in het zakje en doet een oproep aan Glory om De ruiter aan het gevecht te helpen; ,,Hierbij een uitnodiging aan Rico Verhoeven en Glory”, aldus Beau. ,,„Ja, bij deze. Ik daag hem uit”, aldus een zelfverzekerde De Ruiter. Kijk hier de aflevering van Beau met De Ruiter terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws