'Ik sla hem KO': Staredown loopt flink uit de hand (video) Nieuws
Nieuws

'Ik sla hem KO': Staredown loopt flink uit de hand (video)

'Ik sla hem KO': Staredown loopt flink uit de hand (video)

David Allen is een Britse professionele bokser die tweevoudig uitdager is van de zwaargewichttitel van het Gemenebest. Morgen staat hij tegenover rock zanger en bokser Rob Damiani in wat een heftig potje knokken beloofd te worden te oordelen aan de ontaarde staredown van vandaag.

De meest opvallende overwinning van Allen is een knock-out overwinning in de derde ronde op voormalig WBA-kampioen Lucas Browne in 2019. In 2020 kondigde de Brit aan met pensioen te gaan maar gaat nu een wedtijd aan met de omstreden Damiani die in het verleden flink met justitie in de problemen kwam.

Hij gaat knock-out

In 2017 kwam Damiani in het nieuws wegens onzedelijk gedrag, destijds was hij de frontman van rockband Don Brosco. Nu stapt hij de ring in met de gevaarlijke Allen, die tijdens de staredown aan de lange lokken van de zanger trok. Bij Damiani kwam het stoom letterlijk uit zijn oren en vloog op Allen af.

Allen deelde het incident op zijn Instagram met de simpele tekst; ,,Ik kan niet wachten deze man morgen knock-out te slaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws