'Ik maak je dood!' Vechter MEPT rivaal op staredown (video)
Home / Nieuws / ‘Ik maak je dood!’ Vechter MEPT rivaal op staredown (video)

‘Ik maak je dood!’ Vechter MEPT rivaal op staredown (video)

Staredowns zijn altijd spannende momenten, vechters staan dan vaak voor het eerst oog in oog. Adrenaline stijgt vaak tot een kookpunt en het kan wel eens mis gaan. Zo ook gisteren tijdens de intro’s voor het GFC 2 evenement in Amkerika.

Gambred FC opgericht door UFC’er Jorge Masvidal verzameld de meest gevaarlijke vechters om deze tegenover elkaar te zetten. De MMA-gevechten met de blote vuist zijn bloederig en de staredowns vaak heftig. Zo ook tussen Crystal Lawson en Andy Nguyen die vanavond tegenover elkaar staan in het Biloxi Community Center, Biloxi, Mississippi.

Nederlandse knokker doet ook mee

De sfeer zat er al goed in want de beide knokkers gingen flink op elkaar los. Het was vooral Lawson die doodsbedreigingen uitte richting Nguyen en riep haar de doden in de ring. ,,Kom dan bitch, ik maak je dood je overleeft het niet”, schreeuwde Lawson nadat Nguyen haar een bitchslap had verkocht.

Ook een Nederlandse vechter staat in MMA-kooi bij Gambred, Isis Verbeek zal de blote vuisten opnemen tegen Monica Medina. Verbeek is geen onbekende en vocht onder andere voor Glory Kickboxing. Vanavond zal duidelijk worden of Lawson haar bedreigingen waarmaakt.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page