'Ik leef alleen nog voor mezelf': UFC-ster Khabib is klaar Nieuws
Nieuws

'Ik leef alleen nog voor mezelf': UFC-ster Khabib is klaar

'Ik leef alleen nog voor mezelf': UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is gegaan. De kampioen liet vorig jaar het MMA-vechten achter zich en bezint zich over zijn toekomst.

UFC-president Dana White heeft zijn optimisme geuit dat de kampioen uiteindelijk weer zal vechten. Maar te oordelen naar de kampioen is hij al aan het wennen aan het leven na het vechten. Khabib hing de handschoenen op met een foutloos, algemeen record van 29-0.

Ik wil rust

,,Elke dag werd ik 's ochtends wakker en begon ik met trainen, en' s avonds was mijn lichaam uitgeput, omdat ik het tot het uiterste had gebracht", vertelde Khabib aan Esquire Middle East. ,,Ik wil gewoon een leven leiden waarin ik voor de lunch op zijn minst een beetje kan slapen, voor mezelf kan leven en me niet 100 procent aan sport kan wijden."

Hoewel Khabib hoopt minder tijd aan sport te besteden, is hij van plan een rol te spelen in de carrières van zijn trainingspartners. ,,Er zijn ongeveer vijf of zes mensen met wie we het pad aan het bouwen zijn, en ik zal ze helpen, met ze trainen, mijn ervaringen delen.​​"

,,Dit kan tot op zekere hoogte een coachend leven worden genoemd, maar ik ga niet volledig de coaching ingaan. Ik zal er altijd zijn en mijn ervaring delen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws