'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor Nieuws
Nieuws

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

De Kameroene' reageerde onlangs op een bericht van Fury, die een afbeelding van een kip boven het hoofd van Ngannou toevoegde en eiste dat het gevecht eind dit jaar in het Wembley Stadium zou plaatsvinden. De 35-jarige UFC-kampioen stelde fans en 'The Gypsy King' zelf gerust dat het nog steeds het gevecht is dat hij wil, maar stelde in plaats daarvan hun gevecht voor 2023 voor.

Ik kom voor je

Ngannou liep een ernstige knieblessure op tijdens zijn trainingskamp voorafgaand aan zijn gevecht met de toenmalige interim-zwaargewicht kampioen Ciryl Gane in januari. Ondanks dat hij won, onthulde Ngannou dat hij een gescheurd MCL en een beschadigd ACL had opgelopen en dat hij onmiddellijk geopereerd moest worden, waardoor hij vele maanden uitgeschakeld zal zijn.

,,Waag het niet te denken dat ik mijn ogen van je afwend. Je bent nog steeds mijn prioriteit! Ik kom voor je. 2023", schreef Ngannou. ,,Laten we een goed gevecht voeren!"

Hoewel zowel Ngannou als Fury duidelijk hebben gemaakt dat ze willen dat het gevecht plaatsvindt, bevindt de Kameroener zich nog steeds midden in een contractueel geschil met de UFC. Het contract van de 35-jarige loopt in december af. Ngannou heeft toegegeven dat hij graag een nieuwe zal tekenen als de UFC ermee instemt een gevecht met Tyson Fury te promoten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws