'Ik kom terug als een beest': UFC'er na dopingschorsing klaar voor gevecht
Home / Nieuws / ‘Ik kom terug als een beest’: UFC’er na dopingschorsing klaar voor gevecht

‘Ik kom terug als een beest’: UFC’er na dopingschorsing klaar voor gevecht

'Ik kom terug als een beest': UFC'er na dopingschorsing klaar voor gevecht

TJ Dillashaw zal een beest zijn bij UFC-terugkeer, de vechter verwerpt doping verleden. De voormalige bantam gewichtkampioen beweert dat als hij echt voelde dat doping verantwoordelijk was voor zijn succes, hij niet terug zou komen om te vechten.

Dillashaw keert zaterdag terug naar de kooi, tegen Cory Sandhagen, na een schorsing van twee jaar voor het gebruik van EPO. Terwijl andere voormalige trainingspartners beweerden dat zijn doping al lang voor zijn rampzalige gevecht met Henry Cejudo bestond, heeft Dillashaw volgehouden dat het in wezen een eenmalig iets was. Iets dat hij gebruikte om zijn lichaam tot de limiet van 125 pond te brengen.

Als een beest

En in een interview met ex-UFC-zwaargewicht Brandan Schaub, probeerde de voormalige Team Alpha Male-ster en huidig ​​Treigning Lab-talent zich verder te distantiëren van alle beschuldigingen dat een groot deel van zijn carrièresucces zou zijn geholpen door het gebruik van prestatie verhogende middelen.

Dillashaw vs. Sandhagen staat gepland voor het hoofdevenement van UFC Vegas 31, dat plaatsvindt op zaterdag 24 juli in de Apex-faciliteit in Las Vegas.

,,Als ik dacht dat ik dankzij doping ergens terechtkwam, zou ik Cory Sandhagen niet uitdagen”, zei Dillashaw tijdens een recente aflevering van Schaub’s Food Truck Diaries.,,Ik zou niet om iemand in de top vijf vragen. Ik zou niet weten dat ik mijn titel terugkrijg. Ik word een verdomd beest als ik terug in de kooi kom.”

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page