‘Ik help je’: Bekende vechter zoekt slachtoffer brute mishandeling in metro – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Ik help je’: Bekende vechter zoekt slachtoffer brute mishandeling in metro

‘Ik help je’: Bekende vechter zoekt slachtoffer brute mishandeling in metro

Dillon Danis is op zoek naar het slachtoffer van een brute mishandeling die zondag plaatsvond in de metro van New York. De dader sloeg het slachtoffer compleet in elkaar en eindigde door de weerloze man te verwurgen.

In de video van de mishandeling is duidelijk te zien dat de dader wist waar hij mee bezig was en gericht de aanval inzette. Dat hij een geoefend vechter moet zijn blijkt uit hoe hij de man te lijf ging. De overige reizigers grepen niet in maar besloten het schandelijke incident te filmen.

Aandacht zoeker

De MMA-vechter en boezemvriend van UFC-ster Conor McGregor deelde de video op Twitter en is op zoek naar de mishandelde man. Danis biedt aan om deze gratis Jiu Jitsu les te geven. ,,Ik woon in NYC en als deze man te vinden is, bied ik hem aan om gratis jiu jitsu te trainen in de sportschool waar ik train”, schrijft Danis.

In de comments krijgt Danis verschillende reacties. Zo stelt een van de reageerders de vraag hoe Jiu Jitsu de man in godsnaam zou helpen en deze beter kan leren stoten. Een ander zegt dat Danis de aandacht naar zich toe wil trekken door de video te delen.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page