'Ik help geen hond meer!' UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee
Home / Nieuws / ‘Ik help geen hond meer!’ UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee

‘Ik help geen hond meer!’ UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee

'Ik help geen hond meer!' UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee

Kevin Holland UFC-vechter is van plan om zijn Superhelden cape op te hangen na te zijn gearresteerd tijdens een verkeerscontrole in zijn woonplaats Saginaw, Amerika.

UFC-weltergewicht Kevin Holland zal niet langer superhelden taken uitvoeren in Saginaw nadat hij is gearresteerd tijdens een verkeerscontrole. Holland is snel een favoriet bij de fans geworden in de UFC, dit na talloze opwindende optredens te hebben gegeven en wat vermakelijke trash talk te hebben uitgedeeld.

Superheld

Naast het verdienen van lof voor zijn inspanningen binnen de UFC kooi, heeft Holland naam gemaakt als misdaadstopper / superheld op straat. Dit na het aanpakken van meerdere criminele activiteiten. Ondanks zijn heldhaftige optreden belandde Kevin Holland onlangs zelf achter de tralies nadat hij was aangehouden tijdens een verkeerscontrole.

Vanwege enkele onbetaalde boetes moest de vechter de cel zelfs even in. Het incident liet Holland achter met een vieze smaak in zijn mond, zoals hij aan TMZ uitlegde. ,,Ik heb zoiets van ‘Bro, ik heb net een week letterlijk een schietpartij gestopt. En jullie gaan me allemaal boetes laten betalen en in de cel zetten”, zei Holland

Z zoeken het maar uit

Toen hem werd gevraagd of hij enige vorm van erkenning had gekregen van stadspolitici, grapte Holland dat hij alleen maar een middelvinger kreeg en een waarschuwing om “uit hun buurt te blijven”. Daarmee heeft ‘Big Mouth’ besloten zijn superhelden cape te sluiten, in ieder geval in zijn geboortestad.

‘Ik doe niets meer in Saginaw, niet meer man. Ik zal iedereen ergens anders helpen, maar als je in Saginaw bent, help ik je niet man.’

Bekijk ook

'Geheime drank!' Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit

‘Geheime drank’: Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

Dana White de 53-jarige grote baas van vechtsport organisatie UFC ziet er topfit uit.

Knul slaat ruziemaker onderuit! 'Elleboog uit de hel' (video)

Knul slaat ruziemaker onderuit! ‘Elleboog uit de hel’ (video)

Voor de agressieve man het wist

Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam

Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam | video

Voor Groenhart was het vandaag even spannend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page