Iemand snel 'KO' slaan! Het kan via dit vechtsysteem (video) Nieuws
Nieuws

Iemand snel 'KO' slaan! Het kan via dit vechtsysteem (video)

Iemand snel 'KO' slaan! Het kan via dit vechtsysteem (video)

Krishna Gopal, oprichter van KTEC zegt dat vechters nog beter kunnen presteren door Kurodaiya. Een innovatief systeem dat niet met andere reeds bekende manieren van vechten en verdedigen te vergelijken is.

Het is geen mix van verschillende vechtsporten. ,,Binnen één systeem, één principe kan je aan kickboksen, boksen, MMA en andere vechtsporten wedstrijden meedoen", aldus Gopal. ,,Voordeel is dat je met minimale investering aan kracht contact en beweging, maximaal resultaat behaald. Het is minder blessure en letsel gevoelig. Je creëert snellere knock outs." (lees verder onder video).

,,Wil je nog beter presteren tijdens je wedstrijden om jouw tegenstander te verslaan? Dan zal je anders moeten vechten door je mindset te veranderen. Beweeg anders, gebruik andere technieken en denk anders. Dat kan binnen het Kurodaiya fighting system."

Effectiever stoten

Om vechters te overtuigen van het Kurodaiya systeem biedt Gopal proeflessen en workshops aan. ,,Boks en Kickboks vaardigheden in de principes van Kurodaiya. Je leert een effectievere manier van stoten en verdedigen door een heel ander houding aan te nemen, waarbij je weinig hoeft te bewegen om de aanvallen te verdedigen en te counteren. Je gaat niet meer blokken, Want blokken blokkeert je in jouw aanval en is letsel gevoelig." (gaat verder onder video).

,,Door bewustmaking van het biomechanisch proces ga je leren hoe jij je lichaam beter gaat inzetten en de bewegingen effectiever gaat maken. Je gaat getraind worden in een andere mindset en bewust gemaakt worden hoe het lichaam werkelijk werkt en hoe je door de juiste spieren voor de juiste beweging te gebruiken, maximaal kracht genereert."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws