?  | IDIOOT WIJF: Vrouw die hond als boksbal gebruikt onder vuur Nieuws
Nieuws

? | IDIOOT WIJF: Vrouw die hond als boksbal gebruikt onder vuur

?  | IDIOOT WIJF: Vrouw die hond als boksbal gebruikt onder vuur

Als je boksen wil doe je dat niet met een hond.

Een video op sociale media over een vrouw die met haar hond bokste ging viraal. De vrouw komt uit de Treasure Valley in Idaho, volgens een Facebook-bericht.

In de Snapchat-video sloeg een vrouw herhaaldelijk in op haar Duitse herder terwijl ze bokshandschoenen droeg. Tijdens de clip slaat de vrouw de hond 10 keer tegen het hoofd.

Dierenmishandeling

De video begon online te circuleren via sociale media, met veel kijkers die de clip dierenmishandeling vinden. Volgens de Facebook-post van 4 mei van de Idaho Humane Society ontving hun 'Animal Care and Control-kantoor een overweldigend aantal telefoontjes en e-mails' over de video.

Naar aanleiding van deze video zijn we een officieel onderzoek gestart. Het onderzoek is momenteel in afwachting van beoordeling bij de plaatselijke openbare aanklager voor een beslissing over een aanklacht.

Idioot wijf

Volgens de wet in Idaho is een straf wegens misdrijf tegen een dier een maximale gevangenisstraf van zes maanden en een boete van $ 5.000. In ieder geval is volgens velen geen straf te hoog voor zo'n idioot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws