Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video) Nieuws
Nieuws

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Hoe ver kun je gaan bij een straatgevecht, na schieten en messentrekken lijkt een handgranaat de volgende idiote stap. Toch gebeurde dit bij een straatgevecht in Oekraïne waar een jongen in een hoek gedreven werd door een groep aanvallers.

In schokkende videobeelden is te zien hoe een Oekraïense man nonchalant met een granaat gooit tijdens een straatgevecht. Nadat een amateur bokser zich verdedigde tegen een groep aanvallers. Vijf mensen gewond raakten bij de explosie, volgens berichten en de lokale politie.

Idioot

Een vuistgevecht leidde ertoe dat een 29-jarige man een granaat gooide in Kharkiv. De man nam wraak op de klap die hij kreeg door kalm een ​​handgranaat te voorschijn te halen. "De ontploffing van de granaat verwondde vijf mensen tussen de 16 en 33 jaar oud.

De verdachte is aangehouden op verdenking van het illegaal in het bezit hebben van wapens, munitie of explosieven. Als hij wordt veroordeeld, riskeert hij tussen de 10 jaar en levenslang in de gevangenis, aldus de politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws