Ibrahim El Bouni en Pacome Assi klaar om de K-1 WORLD GP te overheersen! Nieuws
Nieuws

Ibrahim El Bouni en Pacome Assi klaar om de K-1 WORLD GP te overheersen!

Ibrahim El Bouni en Pacome Assi klaar om de K-1 WORLD GP te overheersen!

Pacome Assi terug na 20 maanden afwezig te zijn geweest!

Vier weken geleden maakte zijn comeback in de ring na iets meer dan 20 maanden weg te zijn geweest, en realiseerde een succesvolle comeback en veelbelovend vooruitzicht, het winnen door knock-out in ronde 2 van de Japanner Yuki KUDO op het Krush 78 toernooi gehouden in Tokio, Japan.

Ibrahim El Bouni en Pacome Assi klaar om de K-1 WORLD GP te overheersen!

Op 23 november keert Pacome ASSI terug naar Japan voor de K-1 World GP Japan en zal dit keer in de divisie Zwaargewicht mee dingen, een populair toernooi dat weer samen een aantal van de beste vechters zal brengen. Net als al zijn edities in "Japan", zal het toernooi bestaan ​​uit vier Japanse vechters tegenover buitenlandse tegenstander in de 1/4 finale. Het principe is hetzelfde als bij het vorige toernooi, dat het hoofdgevecht geheel plaats zal vinden op de dezelfde avond, en het winnen van 3 gevechten achter elkaar om de kampioen te worden.

Marokkaanse Ibrahim EL BOUNI

De loting voor de laatste 1/4 van de partij is al gedaan en Pacome ASSI zal worden geconfronteerd met Makoto UEHARA, een vechter die 20 overwinningen heeft, waaronder 12 door knock-out 6 verliezen (en 1 gelijk). En wij konden al eerder de glorie zien van Makato in 2013, door middel van een gedeelde beslissing tegen de Amerikaanse Justin JACOBY. Makoto is dubbel kampioen RISE, een andere populaire Japanse organisatie, en zit met een aantal grote namen in de discipline als Stefan LEKO in 2011 (besluit overwinning) en Zabit Samedov in 2014 (beslissing verlies). Makoto is een van de favorieten van het toernooi met de Marokkaanse Ibrahim EL BOUNI die ook aanwezig zal zijn.

K-1 Wereld GP Japan HW:

Makoto Uehara vs. Pacome Assi
K-JEE vs Antonio Plazibat
Masahiro Iwashita vs. Roel Mannaart
Koichi Pettas vs Ibrahim El Bouni

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws