Hulpactie voor ernstig ziek dochtertje bekende MMA-vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Hulpactie voor ernstig ziek dochtertje bekende MMA-vechter

Hulpactie voor ernstig ziek dochtertje bekende MMA-vechter

Daniel Omielańczuk heeft hulp nodig bij de behandeling van zijn 2-jarig dochtertje Pola. De bekende MMA-vechter en UFC-veteraan, is een hulpactie gestart om geld in te zamelen voor haar behandeling.

De 2-jarige Pola lijdt aan hersenverlamming. De familie deed een beroep op hulp, en begon geld in te zamelen voor de dure behandeling van het meisje.

Veel operaties

Pola en haar zusje zijn geboren in september 2018. De zwangerschap werd abrupt beëindigd in week 30, vanwege een verslechterende bloedstroom waardoor de meisjes dreigde te sterven.

In haar korte leven heeft Pola al vijf operaties ondergaan, waaronder een darmoperatie met een stoma, hart- en oogoperatie. Inmiddels bleek dat haar hersenen leukomalacie hadden, waardoor Pola lijdt aan bilaterale cerebrale parese (MPD).

Gevangenis

,,Het lichaam van onze dochter is als een gevangenis voor haar, waardoor ze zich niet vrij kan bewegen. Ondanks dat Pola niet loopt, niet alleen kan zitten, niet opstaat of kruipt, is ze een heel vrolijk kind”, zegt Omielańczuk.

,,Wij geloven dat dankzij verdere intensieve revalidatie, zorg door diverse specialisten en artsen onze dochter in de toekomst fit zal zijn”, aldus de vechter. Inmiddels loopt de actie en wordt er geld opgehaald voor de behandelingen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page