Hulpactie voor ernstig ziek dochtertje bekende MMA-vechter Nieuws
Nieuws

Hulpactie voor ernstig ziek dochtertje bekende MMA-vechter

Hulpactie voor ernstig ziek dochtertje bekende MMA-vechter

Daniel Omielańczuk heeft hulp nodig bij de behandeling van zijn 2-jarig dochtertje Pola. De bekende MMA-vechter en UFC-veteraan, is een hulpactie gestart om geld in te zamelen voor haar behandeling.

De 2-jarige Pola lijdt aan hersenverlamming. De familie deed een beroep op hulp, en begon geld in te zamelen voor de dure behandeling van het meisje.

Veel operaties

Pola en haar zusje zijn geboren in september 2018. De zwangerschap werd abrupt beëindigd in week 30, vanwege een verslechterende bloedstroom waardoor de meisjes dreigde te sterven.

In haar korte leven heeft Pola al vijf operaties ondergaan, waaronder een darmoperatie met een stoma, hart- en oogoperatie. Inmiddels bleek dat haar hersenen leukomalacie hadden, waardoor Pola lijdt aan bilaterale cerebrale parese (MPD).

Gevangenis

,,Het lichaam van onze dochter is als een gevangenis voor haar, waardoor ze zich niet vrij kan bewegen. Ondanks dat Pola niet loopt, niet alleen kan zitten, niet opstaat of kruipt, is ze een heel vrolijk kind", zegt Omielańczuk.

,,Wij geloven dat dankzij verdere intensieve revalidatie, zorg door diverse specialisten en artsen onze dochter in de toekomst fit zal zijn", aldus de vechter. Inmiddels loopt de actie en wordt er geld opgehaald voor de behandelingen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/in-coma-geslagen-bokskampioengod-bracht-me-terug-met-een-reden/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws