Home / Nieuws / Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Soms is het ding dat we nodig hebben om de moeilijkste uitdagingen te overwinnen, het geloof in onszelf en een beetje aanmoediging van degenen die van ons houden. Beide kunnen ons een heel eind helpen om onze doelen te bereiken.

Phoenix Swonger is een vechtsportenstudent in Orlando, Florida. Om zijn gele band te verdienen, moest hij zijn geleerde vaardigheden aan zijn leraar bewijzen. Voordat hij naar het volgende niveau ging, moest hij een houten plankje in tweeën schoppen.

Hulp van vriendjes

Toen Phoenix aan de beurt was om te schitteren voor zijn klasgenoten, ouders en instructeur op Bobby Dixon’s American Martial Arts Academy, voelde hij zich een beetje ontmoedigd.

Een virale Facebook-video van het optreden van de kleine jongen laat tranen zien in zijn ogen terwijl hij worstelt om het bord te breken. Zijn mede leerlingen hielpen hem echter door het moeilijke moment heen.

Bekijk ook

Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon ‘wurgt’ dader knock-out

Een getraind UFC-vechter proberen aan te aanvallen met een honkbalknuppel is geen goed idee.

Onrecht: MMA-vechter steunt mensenrechtenadvocaat in strijd

De in opspraak geraakte MMA-vechter Xu Xiaodong wordt het leven aardig zuur gemaakt door de Chinese overheid.

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.