HUFTER! UFC'er Klose weigert te vechten tegen rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / HUFTER! UFC’er Klose weigert te vechten tegen rivaal

HUFTER! UFC’er Klose weigert te vechten tegen rivaal

HUFTER! UFC'er Klose weigert te vechten tegen rivaal

Drakkar Klose weigert ooit nog te vechten tegen Jeremy Stephens. De vechters raakte in onmin met elkaar doordat Stephens, Klose een nekhernia duwde tijdens de staredown voor hun gevecht op UFC Vegas 24.

Terwijl Drakkar Klose zijn herstel voortzet van een nekhernia en hersenschudding, als gevolg van de duw van Stephens bij de UFC Vegas 24. Is hij duidelijk over het idee om hun ooit geplande wedstrijd opnieuw te boeken, een harde nee want Klose weigert tegenover Stephens te staan.

Hufter

,,Ik heb geen enkele tolerantie voor dat soort gedrag”, zegt Klose. Ook UFC-baas Dana White zegt dat het hufter gedrag van Stephens niet door de beugel kan.

Klose zint wel rip wraak maar dan niet in de UFC-kooi; ,,Ik was kwaad, man. Dat was een grote kans om hem te verslaan in een co-main event. En dat mensen denken dat ik echt niet gewond was, maakt me kwaad. Ik wil een soort van straatrecht op hem krijgen. Als ik hem zie, zweer ik, ik ga hem pakken.”

Bekijk ook

‘Nee is nee!’ Khabib blijft bij radicaal besluit, nooit meer

Conor McGregor heeft onlangs geprobeerd de Rus uit zijn tent te lokken

LEUK! MMA-kampioen wil Floyd Mayweather kort slaan in de boksring

Ik zou het gewoon leuk vinden om dat moment in de ring met hem te delen

UFC’er dolgelukkig met moord in de MMA-kooi! ‘Mijn grootste wens’

at zijn ultieme droom zou zijn om iemand zo erg pijn te doen in het gevecht dat deze het niet zou overleven; ,,Als je het leuk vindt om mensen pijn te doen, zit je in de juiste sport

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page