Hubert Geven vecht op uniek MMA toernooi in Ierland voor twee titels tegelijk! Nieuws
Nieuws

Hubert Geven vecht op uniek MMA toernooi in Ierland voor twee titels tegelijk!

Hubert Geven vecht op uniek MMA toernooi in Ierland voor twee titels tegelijk!

The Champions are Back!

"Michael Doyle (Clan Wars Lightweight Champion) tegen Hubert Geven (Clan Wars welterweight champion), N.Ireland vs Holland", zo kondigt de organisatie het unieke event aan. "Beide jongens hebben ingestemd om te vechten op 73kg met de winnaar uitgeroepen tot de dubbele kampioen op zowel lichtgewicht en weltergewicht !! Ik weet niet zeker of dit al eerder is gedaan, maar het is een gevecht tussen de twee kampioenen en misschien wel een topshow in de wereld", aldus een woordvoerder van Clan Wars.

Hubert Geven vecht op uniek MMA toernooi in Ierland voor twee titels tegelijk!

Tijd is rijp

"We denken dat het tijd is om het Clan Wars 33 Main-evenement uit te brengen! Wat een gevecht is dit met de rode draad in het verhaal tussen 2 vechters op hoog niveau en 2 Clan Wars-kampioenen. Beide jongens kunnen en hebben gevochten op Lichtgewicht en op weltergewicht. Als een van de twee de partij wint is deze uniek in de wereld, want deze is dan kampioen in twee gewichtsklassen tegelijk", aldus de official.

Clan Wars is zover bekend de eerste MMA organisatie die het aandurft, om twee vechters voor titels in verschillende gewichtklassen tegelijk te laten vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws