Home / MMA NIEUWS / Hubert Geven vecht op uniek MMA toernooi in Ierland voor twee titels tegelijk!

Hubert Geven vecht op uniek MMA toernooi in Ierland voor twee titels tegelijk!

Hubert Geven kan in een compleet nieuw opgezet toernooi in Ierland in twee gewichtklassen tegelijk kampioen worden. Een en ander zal op 17 november aanstaande plaatsvinden in Ierland, in de Ulster Hall te Belfast. Geven zal vechten tegen Michael Doyle. Zowel Geven als Doyle zijn kampioen bij Clan Wars, Geven is de huidige weltergewicht kampioen en Doyle de lichtgewicht kampioen bij de organisatie.

The Champions are Back!

“Michael Doyle (Clan Wars Lightweight Champion) tegen Hubert Geven (Clan Wars welterweight champion), N.Ireland vs Holland”, zo kondigt de organisatie het unieke event aan. “Beide jongens hebben ingestemd om te vechten op 73kg met de winnaar uitgeroepen tot de dubbele kampioen op zowel lichtgewicht en weltergewicht !! Ik weet niet zeker of dit al eerder is gedaan, maar het is een gevecht tussen de twee kampioenen en misschien wel een topshow in de wereld”, aldus een woordvoerder van Clan Wars.

Hubert Geven vecht op uniek toernooi in Ierland voor twee MMA titels tegelijk!

Tijd is rijp

“We denken dat het tijd is om het Clan Wars 33 Main-evenement uit te brengen! Wat een gevecht is dit met de rode draad in het verhaal tussen 2 vechters op hoog niveau en 2 Clan Wars-kampioenen. Beide jongens kunnen en hebben gevochten op Lichtgewicht en op weltergewicht. Als een van de twee de partij wint is deze uniek in de wereld, want deze is dan kampioen in twee gewichtsklassen tegelijk”, aldus de official.

Clan Wars is zover bekend de eerste MMA organisatie die het aandurft, om twee vechters voor titels in verschillende gewichtklassen tegelijk te laten vechten.

 

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...