HOU JE BROEK OMHOOG: Broodje halen eindigt in MMA-wedstrijd (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / HOU JE BROEK OMHOOG: Broodje halen eindigt in MMA-wedstrijd (video)

HOU JE BROEK OMHOOG: Broodje halen eindigt in MMA-wedstrijd (video)

Het is goed uitkijken als je voor wilt dringen. Zeker in een broodjeszaak midden in de nacht. Voor je het weet ben je verwikkeld in een worstelpartij.

Waar zijn de waarden en normen tegenwoordig. Zomaar even voordringen in een winkel. Vergeet het maar. Hoe zit het met de 1.5 meter afstand. In een video die vandaag viraal ging zien we twee onverlaten. Die hun geschil via een MMA-wedstrijd lijken willen te beslechten.

Amateur wedstrijd

De twee mannen kregen het flink aan de stok. Naar verluidt omdat de een de ander te vlug af wilde zijn met bestellen. Maar wat er precies de aanleiding was blijft onduidelijk. Wel dat de boze knokkers als volleerde MMA-vechters tekeer gingen.

Een derde man die de boel wilde sussen koos maar het hazepad. Wel struikelend en met zijn bakkes op de grond. De commentaren bij de video liegen er ook niet om: ,,Stel je voor dat je de Iemand bent die binnen 5 minuten na het gevecht komt. En je je afvraagt waarom je boterham met ham en kaas naar voeten en kont ruikt”, aldus een van de reacties.

Pas er mee op

,,Dit is een goed lesmoment voor de niet ‘onderbroek’ dragers. Je moet ervoor zorgen dat als je een joggingbroek gaat dragen naar de stripclub. Het elastiek wel functioneert. Je moet erop anticiperen dat je om de zoveel tijd in een supermarktgevecht van 2 uur ’s nachts terechtkomt. Wees voorbereid! “

Hoe de strijd afgelopen is. En wie er met de ‘broodjeszaak’ wereldtitel naar huis ging is niet bekend. Een ding wat zeker is. Midden in de nacht een broodje halen kan je flink wat ellende opleveren……

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page