'HOOD CHICKS BATTLE': Stevige klappen en rondvliegende flappen (video) Nieuws
Nieuws

'HOOD CHICKS BATTLE': Stevige klappen en rondvliegende flappen (video)

'HOOD CHICKS BATTLE': Stevige klappen en rondvliegende flappen (video)

Hood Fights is inmiddels een fenomeen welke in ons land ook de kop op stak. Veelal jonge knapen die zich willen bewijzen. Maar de dames kunnen er blijkbaar ook wat van.

De 'Hood Chicks' gevechten worden door Mighty Mouse UFL georganiseerd. De zwaar getatoeëerde krachtpatser ziet kennelijk wel brood in knokkende meiden in een huiskamer sfeer. De Hood Fights zijn niet gesanctioneerd en dus illegaal.

Vliegende dollars

In een recent event de 'Hood chicks Battle' gingen de dames dan ook flink los op elkaar. Op Twitter gingen voor en tegenstanders ook een battle aan. Niet iedereen kan het waarderen. De dames in het gevecht zette hun beste beentje in ieder geval voor. Al eindigde de strijd wel op een tafel.

Naast dat er flinke klappen werden uitgedeeld, vlogen de dollar biljetten door de geïmproviseerde ring. Voor de geïnteresseerden die een gevecht wel zien zitten. Mighty Mouse UFL is te contacten. Of het verstandig is laten wij voor de volledigheid maar even in het midden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws