‘HOOD CHICKS BATTLE’: Stevige klappen en rondvliegende flappen (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘HOOD CHICKS BATTLE’: Stevige klappen en rondvliegende flappen (video)

‘HOOD CHICKS BATTLE’: Stevige klappen en rondvliegende flappen (video)

Hood Fights is inmiddels een fenomeen welke in ons land ook de kop op stak. Veelal jonge knapen die zich willen bewijzen. Maar de dames kunnen er blijkbaar ook wat van.

De ‘Hood Chicks’ gevechten worden door Mighty Mouse UFL georganiseerd. De zwaar getatoeëerde krachtpatser ziet kennelijk wel brood in knokkende meiden in een huiskamer sfeer. De Hood Fights zijn niet gesanctioneerd en dus illegaal.

Vliegende dollars

In een recent event de ‘Hood chicks Battle’ gingen de dames dan ook flink los op elkaar. Op Twitter gingen voor en tegenstanders ook een battle aan. Niet iedereen kan het waarderen. De dames in het gevecht zette hun beste beentje in ieder geval voor. Al eindigde de strijd wel op een tafel.

Naast dat er flinke klappen werden uitgedeeld, vlogen de dollar biljetten door de geïmproviseerde ring. Voor de geïnteresseerden die een gevecht wel zien zitten. Mighty Mouse UFL is te contacten. Of het verstandig is laten wij voor de volledigheid maar even in het midden.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page