Honden! UFC ontslaat vechter nog voor debuut gevecht Nieuws
Nieuws

Honden! UFC ontslaat vechter nog voor debuut gevecht

Honden! UFC ontslaat vechter nog voor debuut gevecht

Jennifer Gonzalez tekende bij de UFC om op korte termijn tegen Josiane Nunes te vechten. Echter werd Gonzalez nog voordat ze maar een stap zij de UFC kooi zette alweer op straat gezet.

De vroegtijdig ontslagen Gonzalez zou 26 februari haar debuut maken tegen Josiane Nunes op UFC Vegas 49, maar dat gaat niet meer gebeuren. De UFC zetten de vechter op straat nog voordat zijn de UFC gloves aan kon trekken (gaat verder onder video).

De waarheid

Hoewel er geen specifieke reden werd gegeven, liet de Chileense doorschemeren dat dit het gevolg was van een verhitte ontmoeting met een vertegenwoordiger van het Amerikaanse antidopingagentschap (USADA) onlangs in haar sportschool.

,,Ik weet niet eens wat er is gebeurd, de waarheid", zei Gonzalez. “Wat er gebeurde, was dat dit gevecht allemaal gehaast was. In Chili heeft USADA mij nooit benaderd. Ik nodigde ze binnen en zei dat ze op me moesten wachten in de sportschool. Daar waren ook de twee Rottweilers van Gonzalez.

Honden

De honden deden vijandig tegen de USADA mensen. ,,Ik zei dat ik er aan kwam maar de USADA mensen dachten dat ik mij verstopte voor hen. Wat er daarna is gebeurt weet ik niet. "Op de vraag hoe ze zich voelde over het incident, gaf ‘Jefa’ toe dat ze erg overstuur was door de gang van zaken.

Ze had geen kwade wil jegens de UFC, maar eerder de USADA-vertegenwoordiger voor hoe hij zich gedroeg. toen hij beweerde dat zij zich verstopte. Of dit de reden is dat Gonzalez uit de UFC is gezet is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws