VIDEO: Holly Holm trapt Cris Cyborg elke dag in het gezicht! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: Holly Holm trapt Cris Cyborg elke dag in het gezicht!

VIDEO: Holly Holm trapt Cris Cyborg elke dag in het gezicht!

Bekijk de unieke training van Holly Holm terwijl ze wacht op een ‘goed aanbod’ om tegen kampioen Cris Cyborg te vechten!

Hoewel een eventuele partij aanstaande lijkt te zijn, heeft Holly Holm nog niet officieel ondertekend om tegen de UFC vedergewicht kampioen Cris Cyborg te vechten. Een langverwacht gevecht tussen Holm (11-3 MMA, 4-3 UFC) en Cyborg (18-1 MMA, 3-0 UFC) is volgens bronnen en eerdere berichtgevingen gepland voor 30 december in Las Vegas, voor UFC 219, maar tot op heden is dit gevecht nog niet bevestigd.

Unieke training en custom bokszak om de focus te houden

Wat kun je beter doen om je focus te houden op je tegenstander dan een bokszak te laten bedrukken met de beeltenis van diegene te laten maken. Dat is precies wat Holly Holm heeft laten doen, een bokszak met de foto van Cris Cyborg er op moet het elke dag ontgelden. Dat is weer eens wat anders dan je vijand in je hoofd spiegelen, en dan als een wilde te gaan trainen.

Ongeslagen record van Cyborg vernietigen

Holm, een voormalig kampioen bij de UFC-vrouwen, en heeft gezegd dat ze graag tegen Cyborg wil vechten, en te proberen het ongeslagen record van de Braziliaanse van meer dan 10 jaar te vernietigen. Ze gelooft dat ze de oplossing heeft voor wat een onoplosbaar raadsel is geweest, maar gelooft dat ze goed moet worden gecompenseerd, voor wat een van de grootste gevechten in de geschiedenis van vrouwen MMA zou kunnen zijn.

 

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page