Holly Holm in actie op UFC 225 Chicago – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Holly Holm in actie op UFC 225 Chicago

Holly Holm in actie op UFC 225 Chicago

De vedergewicht divisie van de UFC mag heeft zijn eerste niet-titelgevecht de voormalige bantamgewicht-kampioen Holly Holm zal tegenover UFC-debutant Megan Anderson de kooi in gaan. UFC-officials hebben het gevecht dat op 9 juni in Chicago in UFC 225 zal plaatsvinden vandaag bevestigd. Sinds haar historische overwinning op Ronda Rousey op UFC 193 in november 2015, heeft Holm (11-4) vier nederlagen in haar laatste vijf gevechten. Zij vocht voor het laatst in UFC 219 in december 2017, waarbij ze de lichtgewicht titel misliep toen ze via een unaniem besluit aan Cris Cyborg verloor.

Holly Holm in actie op UFC 225 Chicago

Verlies tegen de Belgische Cindy Dandois

Anderson (8-2) zou haar UFC-debuut maken tegen Cyborg in juli 2017. De Australische trok zich eind juni terug wegens persoonlijke omstandigheden en Tonya Evinger kreeg Cyborg tegenover zich op de UFC 214-kaart. De voormalige vedergewichtkampioen van Invicta FC herstelde zich van een verlies tegen Cindy Dandois door al haar laatste vier tegenstanders te verslaan.

Dikke headliner tussen Robert Whittaker en Yoel Romero

UFC 225 vindt plaats op 9 juni in het United Center in Chicago, Illinois. Een rematch tussen UFC middengewicht kampioen Robert Whittaker en Yoel Romero zal de kaart aanvoeren, terwijl een interim weltergewicht titelgevecht tussen Rafael Dos Anjos en Colby Covington zal dienen als het co-main event. De UFC weet haar events nog steeds goed te vullen met interessante partijen. Het is ook nog steeds wachten wanneer en of Connor McGregor zijn rentree maakt.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page