Hoe UFC-ster McGregor in miljardair veranderde: 'Geniaal' Nieuws
Nieuws

Hoe UFC-ster McGregor in miljardair veranderde: 'Geniaal'

Hoe UFC-ster McGregor in miljardair veranderde: 'Geniaal'

Conor McGregor's bodyguard legt uit hoe 'Notorious' zichzelf in miljardair veranderde: "Hij is een fenomenale acteur en hij is een genie", aldus Mitchell Atkinson bodyguard van de Ier.

De Ierse topvechter, 33, is een voormalig UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht. Atkinson, de bodyguard van McGregor, heeft onthuld dat de vechter in de privé sfeer een heel ander persoon is dan voor de camera (lees verder onder de video met Atkinson).

De Ier heeft in de loop der jaren inderdaad veel succes en roem verworven, en dat komt volgens Atkinson omdat hij zo'n geweldige acteur is voor de camera. Terwijl hij ook egt dat McGregor buiten het beeld van de camera een veel stillere, meer gereserveerde persoon is.

Bescheiden maar geniaal

,,Wat je in de media ziet, is niet per se hoe ze zijn als persoon. Ik zei altijd: Conor, hij is een geweldige acteur, weet je wat ik bedoel? De man… er is geen twijfel over mogelijk, hij is een absoluut genie, maar de Notorious MMA (persona) is echt een personage dat hij vaak speelt", zegt Atkinson.

,,Hij is een veel rustiger persoon en hij is, ja, hij is erg stil en hij heeft een persoonlijkheid als een artiest waar hij zijn hart op zijn mouw draagt ​​… hij is een fenomenale acteur en hij is een genie, weet je, Notorious MMA is een personage dat hij speelt dat hem binnen een paar jaar miljardair maakte.” Verwacht wordt dat McGregor deze zomer terugkeert naar de UFC-kooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws