Hoe je het beste je kind voorbereidt op vechtsport en fitness training! Nieuws
Nieuws

Hoe je het beste je kind voorbereidt op vechtsport en fitness training!

Hoe je het beste je kind voorbereidt op vechtsport en fitness training!

Je kinderen betrekken bij vechtsport en fitness, kan aanzienlijke voordelen opleveren die veel verder gaan dan alleen maar zweten.

Hoe je het beste je kind voorbereidt op vechtsport en fitness training!

Kinderen en tieners die regelmatige lichamelijke activiteiten doen, bouwen vaardigheden op, ontwikkelen meer team gevoel, en hebben vaak meer respect voor zichzelf en degenen om zich heen. Een slimme manier om ze conditioneel op peil te houden is door middel van jeugd vechtsport en fitnesslessen, die op hun beurt een reeks opties van vechtsporten en ook yoga kunnen bieden. Om ervoor te zorgen dat uw kind klaar staat om het meeste uit deze lessen te halen, overweeg dan deze stappen:

Praat over wat ze echt graag doen

Sommige activiteiten zullen meer aantrekkingskracht hebben op je kinderen dan anderen. Als ze graag met broers en zussen willen worstelen, dan kan jeugd Judo de sport zijn om te kiezen. Als ze zich op school achtergesteld voelen en iets willen hebben dat hen kan helpen, is jeugd Yoga misschien een betere optie. Praat over wat ze energie geeft en wat ze willen proberen.

Maak samen een schema

Zo verleidelijk als het mogelijk zou zijn om lessen in het schema van je kind in te plannen, is het vaak handiger om met je kind te gaan zitten en te praten over hoe vaak hij of zij wil gaan trainen, en welke dagen van de week de voorkeur hebben. Dit soort 'overleg' creëert een diepere investering in het gaan naar de lessen, omdat het kind voelt alsof het een keuze is, geen verplichting.

Ontmoet de leraar

Breng je kind naar de sportschool om een ​​les te observeren, en regel om samen met hen de leraar te ontmoeten. Praat en vraag over wat u in de lessen kunt verwachten, inclusief basiselementen zoals waar u kunt zitten of staan ​​wanneer u voor het eerst komt en de voortgang van de lessen wilt weten. Dit soort informatie helpt een kind minder als 'het nieuwe kind' gezien te worden, wanneer zij voor het eerst mee doen. Ook geeft dit de leraar de kans om je kind een op een te ontmoeten, en te horen over eventuele uitdagingen of zorgen voordat de les begint.

Sluit ze niet in

Lessen moeten leuk zijn, en een kans voor uw kind om in een bepaalde sport te kunnen uitblinken. Maar niet elke sport is ideaal voor elk kind. Soms is het beter om over te schakelen naar een ander type sport, dan om een ​​verbinding af te dwingen. Moedig je kind aan om een ​​bepaald aantal keren met diverse sporten mee te doen. Drie of vier zijn meestal genoeg om een ​​gevoel te krijgen voor wat er werkt, en wat niet, en laat hem of haar dat weten als het niet werkt, zodat ze verschillende sporten kunnen uit proberen.

Door dit soort opwaarts werk te doen, kunt u uw kind effectiever voorbereiden op de vechtsport of fitnesslessen. Op die manier zal hij of zij enthousiast zijn wanneer de lessen beginnen, en niet bezorgd over wat er bij komt kijken. Als kinderen met die houding naar de les komen, is het veel makkelijker om de sport, nu en in de toekomst te omarmen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws