'Hij zal sterven!' Ngannou gelooft dat Fury gevecht doorgaat - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Hij zal sterven!’ Ngannou gelooft dat Fury gevecht doorgaat

‘Hij zal sterven!’ Ngannou gelooft dat Fury gevecht doorgaat

'Hij zal sterven!' Ngannou gelooft dat Fury gevecht doorgaat

Francis Ngannou gelooft dat zijn gevecht met Tyson Fury zal plaatsvinden. In een boksring of ’telefooncel’ maar niet in MMA: ‘daar zou hij sterven’.

UFC-kampioen Ngannou zal niet snel vechten na zijn succesvolle knieoperatie, maar als hij er klaar voor is, heeft hij zijn vizier nog steeds gericht op boksicoon Fury. Ngannou gaf een update op zijn YouTube-kanaal en vertelde fans dat hij “een tijdje” uit de roulatie zal zijn na zijn operatie de afgelopen maand.

Hoewel velen niet per se geloven dat er momenteel een wereld bestaat waarin een gevecht tussen Ngannou en Fury zal plaatsvinden, ziet de UFC-zwaargewicht kampioen de dingen anders. ,,Het kan me niet echt schelen wat het zal zijn, ik denk gewoon dat het een gevecht tegen Tyson Fury zal zijn”, zei Ngannou.

Dat overleeft Fury niet

,,Het kan in een telefooncel zijn, of waar dan ook, maar dat gevecht zal gebeuren. Die wedstrijd gaat gebeuren.” Fury bereidt zich momenteel voor om zijn WBC-zwaargewicht titel te verdedigen tegen de verplichte uitdager Dillian Whyte in Londen op 23 april.

Eerder bevestigde Fury dat hij zou stoppen na het gevecht met Whyte, hoewel Brit zijn opties open houdt voor een mogelijk speciaal gevecht met Ngannou. ,,Ik beschouw dat niet als een echt boksgevecht”, zei Fury.

Hoewel zijn UFC-toekomst onzeker is, begrijpt Ngannou dat een gevecht met Fury binnen de boksring zou plaatsvinden. ,,Het is duidelijk dat hij niet naar MMA zal komen”, zei Ngannou. “Dat is niet iets dat zou gebeuren. Hij zou daar sterven.”

Over Mike Tomale

Bekijk ook

Krankzinnig! McGregor geeft Ierse tieners pak geld

Krankzinnig! McGregor geeft Ierse tieners pak geld

Conor McGregor heeft opnieuw geïnvesteerd in de toekomst van het Ierse MMA.

Onderzoek naar illegale gokactiviteiten bij vechtsportbond

Geld verdienen met gokken op vechtsport is in ons land sinds kort legaal

De Rico’s en Badr’s van de toekomst’: Promotor geeft onbekende vechters een podium

Hij hoop dit jaar nog (2022) zijn eerste gala te organiseren in Eindhoven.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page