'Hij zal je vriendin nemen!' Jake Paul op zijn plek gezet (video) Nieuws
Nieuws

'Hij zal je vriendin nemen!' Jake Paul op zijn plek gezet (video)

'Hij zal je vriendin nemen!' Jake Paul op zijn plek gezet (video)

Jake Paul kreeg gisteren een vocaal flink pak slaag van John Fury. De vader van bokslegende Tyson Fury nam het op voor zijn andere zoon Tommy, die in december met Paul de boksring in gaat.

Het liep flink uit de klauwen tijdens de persconferentie gisteravond die live uitgezonden werd op YouTube. Paul die weer eens zijn brutale mond opzetten trof de verkeerde in Fury senior. Alhoewel ongeslagen als bokser zal YouTube-ster Paul afgeslacht worden in de ring door Tommy, althans dat beweert Fury senior.

,,Hou je mond schooljongen", schreeuwde John Fury tegen Jake Paul. ,,En spreek als er tegen je wordt gesproken. Je bent nu bij de grote honden, puppy. Bek houden. Je bent nu bij de grote honden, puppy waar je gebeten zal worden."

Hij zal haar doen als een hond

Tyson Fury kon de uitvallen van zijn vader wel waarderen en kon zijn lachen niet bedwingen. Paul die ervan wordt beschuldigt alleen maar tegen uitgerangeerde vechters de boksring in te gaan reageerde terug. En omschreef Fury senior als een 'alleenstaande, oude man'. Fury reageerde dat Paul geluk had dat hij niet naar de Verenigde Staten kon reizen om hem op zijn bek te rossen."

Ook reageerde Fury op geheel eigen wijze; ,,Je weet dat Tommy je knock-out slaat, nietwaar", zei Fury senior tegen Paul. ,,Hij zal je vriendin voorover buigen en haar voor je neus nemen als een hond. Ik zeg het je eerlijk. Zet die bril af, idioot."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws