'Hij begon!' Bokser KO't nare gast in winkel (video) Nieuws
Nieuws

'Hij begon!' Bokser KO't nare gast in winkel (video)

'Hij begon!' Bokser KO't nare gast in winkel (video)

Een winkeleigenaar sloeg met één klap een woedende shopper knock-out. Het vervelende incident is te zien in een virale video die dit weekend de ronde deed op sociale media.

De video heeft geen audio, dus je kunt in eerste instantie niet horen wat de twee mannen tegen elkaar zeggen. Volgens ooggetuigen die op social media verklaren begon de neergeslagen man met beledigen en dreigen.

Onderschat niemand

Dit resulteerde dat de nachtwinkel eigenaar en oud-bokser het niet langer pikte en op de man afging. Met een stevige rechter vloerde deze de vervelende vent die gelijk ging slapen. Reageerders op de video hopen dat het goed afgelopen is.

,,Alleen omdat je denkt dat je groter en sterker bent dan iemand, wil nog niet zeggen dat ze niet weten hoe ze terug moeten vechten", is te lezen in een reactie op social media. Het lijkt waarschijnlijk dat deze klant wel twee keer zal nadenken om weer ruzie te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws