'Hiervan herstellen veel vechters niet!' UFC-ster Khabib over nederlaag kampioen Nieuws
Nieuws

'Hiervan herstellen veel vechters niet!' UFC-ster Khabib over nederlaag kampioen

'Hiervan herstellen veel vechters niet!' UFC-ster Khabib over nederlaag kampioen

Khabib Nurmagomedov weet niet zeker of Kamaru Usman hetzelfde zal zijn na diens knock-out verlies bij UFC 278 afgelopen weekend. "Na zo'n knock-out herstellen veel mensen niet", zegt de voormalige UFC-kampioen.

Het was Kamaru Usman tegen Leon Edwards afgelopen zaterdagavond bij UFC 278 in de Vivint Arena in Salt Lake City, Utah. De weltergewicht headliner had de titel op het spel. Het was Edwards die met een KO (schop tegen het hoofd) in de 5e ronde die 'The Nigerian Nightmare' onttroonde en de nieuwe kampioen werd.

Usman had eerder zijn titel 5 keer verdedigd, maar een 6e overwinning zat er niet in. Nurmagomedov sprak na het gevecht over de wedstrijd tussen Usman en Edwards. ,,In een seconde ging het allemaal mis, legde zijn hand op de verkeerde plaats", zegt de Rus. ,,Je lichten kunnen uitgaan als de juiste verdediging niet aanwezig is. Je kunt wakker worden in de kleedkamer en het is voorbij."

Einde van alles

“Ik ben me ervan bewust dat een derde gevecht tussen Usman en Edwards al in de maak is. Ik denk dat hij Leon Edwards kan verslaan. Maar na zo'n knock-out herstellen veel mensen niet. Het zal interessant zijn om te zien. Maar ik zou graag de trilogie willen zien. Ze staan ​​1-1.”

Khabib Nurmagomedov, 33, de voormalige UFC lichtgewicht kampioen, ging in maart 2021 met pensioen na een ongelooflijke carrière. De Rus ging de deur uit met een perfect 29-0 MMA-record. Khabib is een actieve coach bij de American Kickboxing Academy en heeft inmiddels zijn eigen MMA-organisatie Eagle FC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws