'Het kwaad verslagen': Khabib blij met McGregor verlies tegen Poirier Nieuws
Nieuws

'Het kwaad verslagen': Khabib blij met McGregor verlies tegen Poirier

'Het kwaad verslagen': Khabib blij met McGregor verlies tegen Poirier

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC lichtgewicht kampioen is blij dat Dustin Poirier zegevierde over Conor McGregor tijdens UFC 264. De Ier brak zijn enkel eerder vandaag in de derde ontmoeting met Poirier.

De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen Khabib, hield het trilogie gevecht tussen zijn voormalige tegenstanders nauwlettend in de gaten. Poirier won door TKO (dokter stop) nadat McGregor liep zijn enkele op gruwelijke wijze brak.

Naar einde

Het is geen geheim dat Khabib en McGregor aartsvijanden zijn, dus genoot de Rus van de overwinning van Poirier en liet dit blijken op twitter; ,,Goed verslaat altijd het kwaad. Heel blij voor Dustin Poirier. Ik hoop dat je de titel aan het einde van het jaar krijgt", schreef Khabib.

Met de overwinning zal Poirier hoogstwaarschijnlijk doorgaan om Charles Oliveira uit te dagen voor de lichtgewicht titel die de Rus eerder dit jaar vacant stelde. UFC-baas Dana White sprak de wens uit tot een vierde gevecht tussen McGregor en Poirier die door het trieste einde niet echt af is gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws