Hesdy mag niet naar Glory! 'Tijd voor actie'
Home / Nieuws / Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Hesdy mag niet naar Glory! 'Tijd voor actie'

Hesdy Gerges wil graag naar de persconferentie na afloop va Glory Collision 3 in het Gelredome dit weekend. Rico Verhoeven zal daar tegen Jamal Ben Saddik, voor de tiende keer op rij zijn wereldtitel kickboksen verdedigen.

Er blijkt nog iemand te zijn die er naast de fans graag bij aanwezig wil zijn, Gerges zegt op zijn Instagram graag te willen komen echter blijkt hij geen kaartjes te kunnen bemachtigen. Verhoeven en Gerges stonden tegenover elkaar tijdens Glory 77 nadat eerder Gerges een persconferentie met de kampioen binnen viel.

Wie helpt?

,,Als iemand kaartjes heeft waarmee ik aanstaande zaterdag de persconferentie kan bijwonen, laat het me weten”, schrijft Gerges. ,,Glory Kickboxing wil ze niet geven… Het is tijd voor wat actie! Osu! “

Het zogenaamde ‘pannenkoek’ incident staat veel fans nog in het geheugen gegrift. Gerges kwam na afloopt van het gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari ten tonele en eiste een gevecht op. Het kwam tot een heftige woorden wisseling tussen beide vechters waar Verhoeven zijn latere rivaal Gerges uitmaakte voor pannenkoek.

Bekijk ook

‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie

Nieky Holzken de ring weer in! ‘Is dit zijn tegenstander?’

Sage Northcutt (L) Nieky Holzken (R) Nieky Holzken maakte gisteren bekend op 26 maart de ...

Meisje mept jongen in elkaar! ‘Vuile schoft! (video)

Dat meisjes niet zouden kunnen vechten is de grootste onzin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page