Hesdy Gerges veroordeeld voor invoer van drugs, maar hoeft celstraf niet uit te zitten! Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges veroordeeld voor invoer van drugs, maar hoeft celstraf niet uit te zitten!

Hesdy Gerges veroordeeld voor invoer van drugs, maar hoeft celstraf niet uit te zitten!

Het Parool melde vandaag dat Hesdy Gerges veroordeeld is voor invoer van drugs, maar hoeft geen celstraf uit te zitten!

Wat gelijk opvalt aan het artikel in het parool dat er een link gelegd wordt met de vechtsport. Het parool gebruikt de kop K1-Vechter Hesdy Gerges hoeft celstraf niet uit te zitten, waarom meteen een link naar de K1 (vechtsport vragen vele mensen zich af). Als een slager of een bakker iets heeft gedaan, staat er toch ook niet, "slager Boomsma hoeft celstraf niet uit te zitten"?

Hesdy Gerges veroordeeld voor invoer van drugs, maar hoeft celstraf niet uit te zitten!

Waarom toch altijd die negatieve kijk op vechtsporters?

Je vraagt het je toch echt af, het lijkt wel een beetje op de discussie omtrent de motorclubs, daar vindt ook stigmatiserend gedrag plaats door diverse partijen, terwijl er nog geen club verboden is, of in groepsverband gekenmerkt ivm criminele activiteiten Dat Gerges een K1 vechter is of voor Glory in de ring staat, heeft niets met zijn verleden of andere zaken te maken. Onzin dus!

Verkeerde plaats op het verkeerde moment

In een eerder interview met het Parool in december 2015 deed Gerges uit de doeken wat er was gebeurt, "ik was een dag met de verkeerden". Zo gaf hij destijds aan! Het interview vond toen plaats omdat Gerges werd geweerd van een kickboks gala, en hij daar woedend over was.

Wel schuldig maar geen celstraf

De schuld van de verdachten stond volgens het Hof van Cassatie al vast, dus dit is het hoogst haalbare. Ik denk dat het Hof van Beroep ook niet anders kon dan deze beslissing nemen door die overschrijding waarop wij hadden gewezen. Hesdy is heel blij, net als zijn medeverdachten." Volgens Gerges advocaat (Bron: Het Parool).

Het bewijs tegen Gerges was erg dun, toch had men besloten hem als schuldig te veroordelen? Beetje apart allemaal, iedereen die Hesdy kent weet dat het een hard trainende professional is. En geen crimineel!

Note van de redactie: Ingezonden artikel schrijver wenst anoniem te blijven!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws