Hesdy Gerges hint op overstap naar MMA in de UFC Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges hint op overstap naar MMA in de UFC

Hesdy Gerges hint op overstap naar MMA in de UFC

Why not? Still young, fit and don’t give a fuck! Fighting is fighting and my name is Fighterheart

Zal Hesdy Gerges een overstap maken naar de UFC en MMA? Als je de vechter zijn Instagram mag geloven is hij er wel klaar voor. "Why not? Still young, fit and don’t give a fuck! Fighting is fighting and my name is Fighterheart." Is de begeleidende tekst bij zijn post waar hij te zien is op een foto met de kampioen riem van de UFC in Londen. De aanmoedigingen liegen er niet om, zo reageerde Andy Souwer "Yeah Come on".

Ringside langs de kooi tijdens UFC Londen

Eerder verscheen er een Instagram story die Hesdy maakte van zijn aanwezigheid gisteren tijdens UFC Londen waar zwaargewicht Alexander Volkov onverwacht won van UFC grootheid Fabrico Werdum op knockout. "With all respect but i can do this better", poste Hesdy in de foto waar Volkov op te zien is in de kooi na het gevecht. Hesdy zat als VIP ringside bij de kooi. Zal Hesdy "Fighterheart" Gerges de overstap maken naar het MMA en de UFC? Tijdens zijn partij tegen Badr Hari nekel weken gelden op GLORY zagen wij een fitte en goed getrainde Gerges, die zeker niet zal misstaan in de kooi. Zou een mooie stap zijn dat in ieder geval.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws