'Hersenloze': bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout Nieuws
Nieuws

'Hersenloze': bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout

'Hersenloze': bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout

John McCarthy de bekende MMA-scheidsrechter heeft flink wat commentaar op een van zijn collega's. Zo vindt McCarthy dat tijdens de wedstrijd tussen Eddie Alvarez tegen Iuri Lapicus bij ONE on TNT, er grote fouten zijn gemaakt.

Een rode kaart trok Alvarez uit de wedstrijd en kreeg de Amerikaan een diskwalificatie aan zijn broek. Alvarez zou Lapicus achter op het hoofd hebben geslagen. Dit werd werd in twijfel getrokken en zelfs Chatri Sityodtong, de grote baas van ONE Championship trok aan de bel.

Niet redelijk

McCarthy zei dat Alvarez duidelijk niet van plan was Lapicus illegaal op het achterhoofd te slaan in de eerste ronde van het gevecht afgelopen woensdag en dat hij duidelijker had moeten worden gewaarschuwd voordat hij werd gediskwalificeerd door scheidsrechter Justin Brown.

,,Om tijdens een ​​kampioen gevecht een rode kaart uit te delen of om iemand te diskwalificeren, je gebruikt je hersens niet. Je bent niet redelijk, en je denkt niet aan de volledige context van wat je hebt", zegt McCarthy. Alvarez zei na het gevecht dat hij geloofde dat Brown had gefaald en zei dat ONE het resultaat moest terugdraaien.

Daar lijkt McCarthy het mee eens en vindt dat de scheids zijn ogen dicht had. Hij noemde Brown niet bij naam, maar gaf aan dat de ONE-scheidsrechter ver tekortschoot in zijn taken in de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws