HeroesDome verplaatst naar de Brabanthallen te Den Bosch! Nieuws
Nieuws

HeroesDome verplaatst naar de Brabanthallen te Den Bosch!

HeroesDome verplaatst naar de Brabanthallen te Den Bosch!

HeroesDome verplaatst naar de Brabanthallen te Den Bosch

De eerste Nederlandse Heroes-culture multimedia conventie vindt in tegenstelling tot zondag 21 oktober 2018 in de Brabanthallen te Den Bosch. Tijdens het HEROESDOME-weekend staan ​​de Brabanthallen in het teken van helden en heldinnen uit beide de fictieve wereld als uit de realiteit. Tijdens HEROESDOME kan jong en oud hun gehouden worden ontmoet en ook zélf een held of worden.

HeroesDome verplaatst naar de Brabanthallen te Den Bosch!

Aantal spannende activiteiten en bekende acteurs

De Brabanthallen in Den Bosch vormen een groot evenementencomplex, waar jaarlijks vele beurzen, congressen, concerten en andere grootschalige evenementen worden georganiseerd. Hier zal HEROESDOME van nog meer ruimte, mogelijkheden en kampen voorzien worden. HEROESDOME, dat nu plaatsvindt in oktober 2018 i.p.v. juni 2018, wordt groter en ruimer en zal gebruik maken van verschillende hallen om de bepaalde spannende activiteiten qua rumoer te scheiden.

Kom ook naar HeroesDome

HEROESDOME schenkt aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld en uit de realiteit. HEROESDOME is also also the first hero-culture event Een impressie van het programma dat nog steeds niet regelmatig wordt vernieuwd vind je hier: https://heroesdome.com/programma/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws