Heroes Dome met MMA seminar Gegard Mousasi in het Gelredome! Nieuws
Nieuws

Heroes Dome met MMA seminar Gegard Mousasi in het Gelredome!

Heroes Dome met MMA seminar Gegard Mousasi in het Gelredome!

Heroes Dome met MMA seminar Gegard Mousasi in het Gelredome!

Lekker in je vel met een gezonde dosis zelfvertrouwen!?

Maar er is meer zo zal er ook het bekende show worstelen te zien zijn. Met Nederlandse sterren als Tommy End, Emil Sitoci, Michael Dante, Sean Lucas, Andrei Ivanov en internationale sterren als Raven, DH Smith, Joe E. Legend, Johnny Moss, Luke Gallows, Orlando Jordan en Heidenreich, lukte het Pro Wrestling Showdown om zich op de kaart te zetten als een organisatie die keer op keer voor actie, spanning en spektakel zorgt. Pro Wrestling Showdown organiseert shows op diverse locaties in het land zodat fans vanuit verschillende windstreken kunnen genieten van pro wrestling.

Vechtsport Info Hoofd Sponsor Heroes Dome

Wij vonden het initiatief zo leuk dat wij besloten hebben een van de hoofdsponsoren te zijn van het event op 2 en 3 juni. wij ondersteunen dan ook graag met onze site en andere kanalen die wij tot onze beschikking hebben Heroes Dome. Lijkt het je leuk er heen te gaan en een top weekend te beleven? Klik dan hier voor meer info en tickets, je mag het niet missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws