Hernia: Kim Polling hoopt mee te doen aan de judo Grand Slam in Parijs - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Hernia: Kim Polling hoopt mee te doen aan de judo Grand Slam in Parijs

Hernia: Kim Polling hoopt mee te doen aan de judo Grand Slam in Parijs

Kim Polling pakt de nodige punten in Tunesië

De van een operatie herstellende Kim Polling heeft een belangrijk event op de planning staan, namelijk de Grand Slam in Parijs. Zij werd geholpen aan een hernia mar laat zich daardoor niet uit het veld slaan.

In een gesprek met NUsport meld de top judoka dat zij begin februari mee kan doen aan het prestigieuze toernooi in Parijs.

“Dat is een vrij strakke planning, maar daar richt ik me wel op”, zegt Polling in gesprek met NUsport. “In december laat ik mijn lichaam nog een beetje wennen en in januari wil ik fit worden. Als dat allemaal goed gaat, moet het zeker kunnen om in februari mee te doen in Parijs.”

Herstel

Polling is al drie maanden uit de running door de operatie aan haar hernia. De revalidatie periode werd geschat op vijf minimaal maanden.

“De operatie is nu ruim tien weken geleden en ik sta er eigenlijk hartstikke goed voor. Elke ik heb nog wel een tegenslag, maar hopelijk valt het mee en kan ik snel weer wedstrijden judoën. ” Aldus Polling tegen NUsport.

Revalideren

Of Polling mee zal doen hangt ondermeer af van het feit hoe haar verdere herstel verloopt. Zij is inmiddels voorzichtig weer begonnen met trainen. Echter weet zij met een week of vier pas of het doel gehaald kan worden.

“Ik heb sinds mijn operatie geen pijn meer en ik hoop over vier weken” Dan wordt ook duidelijker van de Grand Slam in Parijs.  Écht een realistisch doel is “, zei Polling.

Bekijk ook

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

De UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen.

Samurai zwaard trucje gaat fout! ‘Mijn vingers’ (video)

Dronken proberen een trucje uit te halen is niet aan te raden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page