Hernia houdt Judoka Kim Polling lang aan de kant Nieuws
Nieuws

Hernia houdt Judoka Kim Polling lang aan de kant

Hernia houdt Judoka Kim Polling lang aan de kant

Screenshot
Screenshot

Polling ondervindt sinds de EK in april last van de hernia. Aanvankelijk is getracht deze conservatief te behandelen, maar omdat dit tot onvoldoende resultaat heeft geleid is een operatie noodzakelijk om volledig te kunnen herstellen.

Strijdbaar

Ondanks haar blessure is de 27-jarige Groningse strijdbaar: “Ik baal er onwijs van dat ik het WK zal gaan missen. Maar als topsporter weet je dat teleurstellingen en blessures erbij horen. De aankomende periode zal in het teken staan van mijn revalidatie en gelukkig heb ik de beschikking over een sterk (medisch) team dat mij hierin ondersteunt. Ook is het een geruststelling dat er na afloop van mijn revalidatie nog genoeg tijd zal zijn om te starten in het olympisch kwalificatietraject en om mij te kwalificeren voor de Olympische Spelen.”

Zonder Polling ontbreekt in de WK-selectie een regerend Europees kampioene. Volgende week wordt de selectie bekend gemaakt voor de mondiale titelstrijd, die van 20 t/m 27 september plaatsvindt in Bakoe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws