Home / Nieuws / Hemmers Gym: voormalig wereldkampioen kickboksen Yilmaz Demirkapu overleden

Hemmers Gym: voormalig wereldkampioen kickboksen Yilmaz Demirkapu overleden

Hemmers Gym: Wereldkampioen kickboksen Yilmaz Demirkapu overleden

Gisteren werd bekend gemaakt dat voormalig wereldkampioen kickboksen Yilmaz Demirkapu plotseling overleden is. Demirkapu is een van de eerste generatie kampioenen van het welbekende Hemmers Gym uit Breda.

Demirkapu heerste in de ring in de jaren 90 en begin 2000. Demirkapu ook wel bekend als ‘The Bad Boy’ was een begenadigd vechter en later ook promotor in België. Yilmaz is ook de vader van kickboks supertalent Deniz Demirkapu.

Tijdens zijn verblijf in Turkije werd er bij Demirkapu hart- en vaatziekte gediagnosticeerd waarvoor hij werd behandeld aan een infectie, deze was moeilijk te behandelen wat uiteindelijk tot het overlijden van Demirkapu leidde.

In memoriam

Cor Hemmers de geestelijk vader van Hemmers Gym en directeur talents bij GLORY plaatste een in memoriam op zijn Facebook pagina ter ere van Demirkapu. “Vandaag ontvingen we het zeer trieste nieuws over een van de eerste generaties Wereldkampioenen van Hemmers Gym: Yilmaz Demirkapu overleed gisteravond totaal onverwacht. Onze condoleances en kracht voor zijn familie en vrienden R.I.P. Yilmaz mijn vriend. Osu. ”

Demirkapu die woonachtig was in België is naar Turks gebruik op 22 november in Turkije begraven.

 

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT