Hemmers Gym: ‘Jhonata Diniz maakt zijn debuut bij FFC Kickboxing Championships’ Nieuws
Nieuws

Hemmers Gym: ‘Jhonata Diniz maakt zijn debuut bij FFC Kickboxing Championships’

Hemmers Gym: ‘Jhonata Diniz maakt zijn debuut bij FFC Kickboxing Championships’
Hemmers Gym: ‘Jhonata Diniz maakt zijn debuut bij FFC Kickboxing Championships’

Twee herkenbare namen in de wereld van het kickboksen zullen te zien zijn in de vechthoofdstad van de wereld, Las Vegas. Een van hen zal naar huis gaan met de FFC-zwaargewicht Championships Belt.

Jhonata Diniz (16-5-0, 0-0 FFC) treft Mladen Brestovac (54-14-1, 11-0 FFC) voor het zwaargewicht kampioenschap, beide heren vechten ook bij het befaamde GLORY. Voor Diniz zal dit zijn eerste partij zijn bij FFC.

Ongeslagen

Brestovac aan de andere kant heeft al meerdere keren voor de FFC-organisatie gevochten. Hij is ongeslagen en won alle elf van zijn partijen onder de FFC-naam. Hij staat bekend als een harde vechter en het zal voor Diniz geen gemakkelijke taak zijn om hem te proberen te verslaan

Diniz vecht uit de wereldberoemde Hemmers Gym in Breda. Zijn tegenstander, de voormalige Muay Thai-kampioen uit Kroatië, vocht ook voor K1, en Superkombat. Brestovac stond zelfs eerder tegenover ongeslagen kampioen Rico Verhoeven tijdens GLORY 54.

Las Vegas

FFC 31 Night of Champions zal plaatsvinden op vrijdag 12 oktober 2018, in de nieuwe Fight Dome te Las Vegas onderdeel van het Rio All-Suite Hotel and Casino.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws