HELP ONS: Bekende kickboks school start crowdfunding actie Nieuws
Nieuws

HELP ONS: Bekende kickboks school start crowdfunding actie

HELP ONS: Bekende kickboks school start crowdfunding actie

Inmiddels staat een groot aantal ondernemers met de rug tegen de muur, dreigen om te vallen en failliet te gaan. Overal ter wereld waar het coronavirus toeslaat is het kommer en kwel. Ook sportscholen worden hard getroffen, moeten sluiten en zullen het waarschijnlijk niet overleven zonder steun.

Leden trekken contributies in of sportschool eigenaren halveren bijdrages. Een van de bekendste kickboks scholen STRIKING 101 uit New York die Boksen, Nederlands kickboksen, Muay Thai, Submission Grappling, MMA, Krachttraining en Conditioning bevindt zich midden in de brandhaard.

Help ons

Bekende top vechters zoals de Nederlandse legendes Andy Souwer en Bas Rutten zijn vaak te vinden geweest bij STRIKING 101 en hebben gezamenlijk seminars verzorgt. Om te overleven is STRIKING 101 een GoFund me gestart om geld in te zamelen om de crisis het hoofd te bieden.

Vrijdag werd bekend dat de Nederlandse overheid zich zorgen maakt over het aantal menen die hun lidmaatschap afzeggen bij onder andere sportscholen door de corona crisis. Sportschoolhouders durven hun mail niet meer te openen door het grote aantal afzeggingen die zij voor de kiezen krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws