HELP MEE! Actie voor doodzieke Bennie (9), topvechters zetten zich in Nieuws
Nieuws

HELP MEE! Actie voor doodzieke Bennie (9), topvechters zetten zich in

HELP MEE! Actie voor doodzieke Bennie (9), topvechters zetten zich in
HELP MEE! Actie voor doodzieke Bennie (9), topvechters zetten zich in

Andy Souwer, de Nederlandse kickboks en MMA-legende zet zich met een aantal andere topsporters in voor de doodzieke 9-jarige Bennie. Het jongetje heeft een extreem kwaadaardige vorm van hersenstam kanker. Er is een actie gestart om geld in te zamelen voor zijn behandeling.

Patou Buskens stuurde onze redactie een bericht om aandacht te vragen voor zijn neefje: ,,Waarschijnlijk heeft u het al ergens voorbij zien komen maar mijn neefje Bennie (9 jaar) heeft een extreem kwaadaardige vorm van hersenstam kanker. Een maand geleden hebben we van Nederlandse artsen te horen gekregen dat hij zijn 10e verjaardag niet gaat halen", schrijft Buskens aan onze redactie.

,,Na uitgebreid onderzoek en met behulp van een Nederlandse specialist zijn we uitgekomen bij een instituut in Amerika die deze tumor wel kan behandelen. Het probleem hiervan is alleen dat deze kosten niet worden gedekt door onze zorgverzekering, alle kosten zijn voor onszelf. "

Help mee

De behandeling is ontzettend duur en daarom is Bennie's familie een crowdfunding gestart (www.helpbennie.nl). Met behulp van bekende Nederlanders zoals Rico Verhoeven, Ali B, André Hazes, Wesley Sneijder en nog veel meer is er al €244.000 euro opgehaald. ,,Helaas is dit nog niet genoeg en zetten we nu alles op alles om meer geld in te zamelen, de tijd is onze grootste vijand. "

,,Wij hebben daarom onder andere een Workshop kickboksen georganiseerd samen met Andy Souwer en Robin van Roosmalen op 18 juli in Den Bosch, de poster hiervan heb ik toegevoegd aan de mail. Alle opbrengsten hiervan zijn voor Bennie. We hebben het groots aangepakt en zelfs billboards in winkelcentra en langs de snelwegen zijn aan ons beschikbaar gesteld. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws