Heldenonthaal UFC-ster Islam Makhachev in thuisland Dagestan Nieuws
Nieuws

Heldenonthaal UFC-ster Islam Makhachev in thuisland Dagestan

Heldenonthaal UFC-ster Islam Makhachev in thuisland Dagestan

Islam Makhachev kreeg een heldenonthaal in Dagestan. De pas gekroonde UFC lichtgewicht kampioen versloeg Charles Oliveira en won afgelopen weekend de titel tijdens UFC 280 in Abu Dhabi.

Nadat hij vorige week tot lichtgewicht kampioen werd gekroond tijdens UFC 280, keerde Islam Makhachev terug naar huis en kreeg een heldenverwelkoming in zijn geboorteland Dagestan.

Op beelden was te zien hoe Makhachev arriveerde bij de luchthaven terminal, waar hij werd begroet door Sergey Melikov, de Russische politicus die het hoofd is van de Republiek Dagestan. De vechter had ook een ontmoeting met de regionale minister van Sport Saida Zahidova.

Eerst praten dan eten

Na een fotosessie met de politici werd de UFC-kampioen uiteindelijk naar buiten geleid waar een menigte supporters zijn terugkeer vierde. "Ik wil iedereen bedanken die hier is gekomen om me te begroeten en te steunen", zei Makhachev terwijl hij de menigte toesprak. 'Later gaan we samen eten. Daar kunnen we praten en foto's maken.”

In een toespraak tot de media tijdens een diner ter ere van hem, onthulde Makhachev dat hij van plan is een paar weken rust te nemen na een slopend trainingskamp. Hij bevestigde ook dat hij van plan is om het op te nemen tegen UFC-vedergewichtkampioen Alexander Volkanovski op UFC 284 in Perth, Australië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws