Held! MMA-vechter wilde pedofiel dood schieten, raakt stiefvader Nieuws
Nieuws

Held! MMA-vechter wilde pedofiel dood schieten, raakt stiefvader

Held! MMA-vechter wilde pedofiel dood schieten, raakt stiefvader

Cain Velasquez, ex UFC-vechter werd gisteren opgepakt na een schietincident. Hij wilde hij een pedofiel doden die een minderjarig familielid had misbruikt.

De arrestatie van Velasquez zorgt voor flink wat commotie. Nu blijkt dat de vechter schoot op een man die een minderjarig familielid had misbruikt, is er veel steun voor Velasquez die wordt gezien als een held. De schoten van Velasquez verwondden de stiefvader van de van misbruik verdachte man (lees hier meer).

Harry Eugene Goularte, 43 die in het huis naast een kinderdagverblijf woont van zijn moeder werd in zijn auto beschoten door Velasquez. De naam van het kind en de exacte relatie met Velasquez wordt geheim gehouden. Omdat deze minderjarig is en als slachtoffer van seksueel misbruik wordt gemeld.

Straffen

Goularte is aangeklaagd voor sex met een minderjarige maar mocht op vrije voeten blijven. Dit was tegen het zere been van Velasquez, die naar nu blijkt verhaal wilde halen en de man straffen voor zijn walgelijk daad.

De stiefvader werd minstens één keer geraakt en zal naar verwachting overleven. De politie heeft geen informatie over de schietpartij bekendgemaakt. Behalve de basisgegevens over de locatie en hun formele verdenking van Velasquez als de schutter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws