Heftige video: MMA-agent poogt man 'knock-out' te slaan Nieuws
Nieuws

Heftige video: MMA-agent poogt man 'knock-out' te slaan

Heftige video: MMA-agent poogt man 'knock-out' te slaan

Dat sommige arrestanten niet graag meewerken met de politie is bekend.

De Politie in New York heeft dagelijks te maken met extreem geweld en is dan ook voorbereid en getraind op gevaarlijke situaties. Als een persoon niet mee wil werken kan dit leiden tot heftige situaties zoals te zien in de video.

Wij zien een agent die plat op de rug ligt met een man bovenop zich. Deze lijkt niet echt mee te willen werken aan zijn arrestatie. Een schijnbaar in MMA of Jiu Jitsu getrainde collega van de agent, is te zien bovenop de twee en zet alle middelen in een poging de man te overmeesteren.

Mag dit zomaar?

Ook omstanders bemoeien zich er mee. De man lijkt geen centimeter mee te willen geven, waardoor de agent zich genoodzaakt ziet om stoten naar het hoofd van de man uit te delen. In MMA staat dit bekend als ground and pound om een tegenstander knock-out te krijgen.

Recentelijk doken er beelden op van een Poolse man die Nederlandse agenten letterlijk over straat sleurde en hen een flink pak slaag gaf. Had de agent in deze video niet beter een verwurging techniek kunnen toepassen? In plaats van stoten naar het hoofd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws